Sprijin

Dacă aţi intrat recent  într-o sală de teatru... 
Dacă aţi mers la o expoziţie sau daca aţi interacţionat cu orice altă manifestare din sfera artelor şi aţi fost dezamăgit(ă) sau revoltat(ă)... 
Dacă v-aţi întristat că fenomenul artistic actual se transformă, tot mai mult, într-un „bun cultural de larg consum”...
Dacă v-aţi gândit că, în momente şi locuri necunoscute, Divinul îşi revarsă harul său, iar ceea ce rezultă nu dispune întotdeauna de resursele materiale pentru a ajunge la publicul larg... 
PUTEŢI  SCHIMBA TOATE ACESTEA
venind în sprijinul unor Artişti Liberi, cărora nu le este teamă să vorbească despre frumos, despre credinţă şi tradiţie, despre dragoste şi normalitate!

 Pentru a împlini obiectivele Asociaţiei Artist Liber, ne puteţi sprijini moral, sufleteşte sau material, prin donaţii sau sponsorizări, constând in bani sau facilităţi (spaţiu pentru repetiţii, recuzită, catering, deplasări, parteneriate media etc).  
Noi va punem la dispoziție, mai jos, doua modalități simple de a ne sprijini, care nu implică niciun fel de costuri suplimentare pentru dumneavoastră sau organizația dumneavoastră, în afara celor câteva minute acordate, pentru care vă mulțumim, prin activitățile noastre 


FORMULAR 3,5%

        Puteți redirecționa 3,5% din impozitul plătit anual statului, către Asociația Artist Liber, completând online formularul 230 și trimițându-l la adresa: artistliber@gmail.com.
Link formular: apasă AICI


* Prin Legea 571/2003, contribuabilii persoane fizice pot sa direcționeze către organizații non profit 3,5% din impozitul pe venit plătit de aceștia (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului).
*Redirecționarea este gratuita, adică nu duce la nicio cheltuiala suplimentara pentru persoana care completează formularul respectiv, în afara celor două minute acordate, pentru care vă mulțumim încă o dată!
*Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoana fizica, care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
*Rezultatul este virarea, în contul organizației nonprofit, a unei sume reprezentând pana la 3,5% din impozitul anual plătit pentru salariul persoanei respective.
*Suma care vă revine NU reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci este o parte a bugetului de stat care este direcționată, de către fiecare cetățean în parte, către sectorul neguvernamental.


CONTRACT DE SPONSORIZARE

Asociația ARTIST LIBER este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale - Decizia ANAF nr. 1156324 din 27.11.2019.

Dacă  încheiați un contract de sponsorizare cu ARTIST LIBER, vă puteți deduce 20% din impozitul pe profit, datorat statului, în limita a 3% din cifra de afaceri (art. 31 alin. 4 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal)

* Orice agent economic, care are profit, poate alege ca o parte din impozitul pe profit, datorat statului, să fie direcționat către un ONG. 
* Prevederile articolului 31, alin. 4 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, sunt aplicabile tuturor contribuabililor plătitori de impozite pe profit, indiferent de sursele din care aceştia realizează veniturile, din Romania sau din străinatate. 

Astfel, conform art 56. alin.1" din Legea 227/2015 privind codul fiscal:

Microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994,  pentru susţinerea entităţilor nonprofit şi a unităţilor de cult, care sunt înscrise în Registrul entităţilor/unităţilor de cult, scad sumele aferente sponsorizarii din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit, datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile cu sposorizarea respectivă. 

Pentru calculul valorii sponsorizarii deductibile formula de calcul trimestriala este:

Cifra afacere fara tva (total facturi emise fara tva) x1 %(daca aveti angajati) sau 3% (daca nu aveti angajati) x20%.

În urma folosirii sumei donate, puteți primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost utilizați şi a impactului pe care l-au avut în activitatea noastră.  


Contact:

tel. +40 790 091745
e-mail: artistliber@gmail.com

VĂ MULȚUMIM!


No comments:

Post a Comment