Sprijin

Dacă aţi intrat recent  într-o sală de teatru... 
Dacă aţi mers la o expoziţie sau daca aţi interacţionat cu orice altă manifestare din sfera artelor şi aţi fost dezamăgit(ă) sau revoltat(ă)... 
Dacă v-aţi întristat că fenomenul artistic actual se transformă, tot mai mult, într-un „bun cultural de larg consum”...
Dacă v-aţi gândit că, în momente şi locuri necunoscute, Divinul îşi revarsă harul său, iar ceea ce rezultă nu dispune întotdeauna de resursele materiale pentru a ajunge la publicul larg... 
PUTEŢI  SCHIMBA TOATE ACESTEA
venind în sprijinul unor Artişti Liberi, cărora nu le este teamă să vorbească despre frumos, despre credinţă şi tradiţie, despre dragoste şi normalitate...

 Pentru a împlini obiectivele Asociaţiei Artist Liber, ne puteţi sprijini moral, sufleteşte sau material, prin donaţii sau sponsorizări, constând in bani sau facilităţi (spaţiu pentru repetiţii, recuzită, catering, deplasări, parteneriate media etc).  
Noi va punem la dispoziție, mai jos, doua modalități simple de a ne sprijini, care nu implică niciun fel de costuri suplimentare pentru dumneavoastră sau organizația dumneavoastră. 


FORMULAR 2%

        Puteți redirecționa 2% din impozitul plătit anual statului, către Artist Liber, completând formularul 230

Exemplu după care poate fi completat formularul 230 Formularul se completează cu pix albastru şi cu majuscule. Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili, împreună, modalitatea cea mai convenabilă prin care un exemplar original să fie depus la administrația financiară de care aparțineți. Pentru a descărca documentul în format .pdf apăsați pe butonul de DOWNLOAD.* Prin Legea 571/2003, contribuabilii persoane fizice pot sa direcționeze către organizații non profit 2% din impozitul pe venit plătit de aceștia (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului).
*Redirecționarea este gratuita, adică nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completează formularul respectiv.
*Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoana fizica care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
*Rezultatul este virarea, în contul organizației nonprofit, a unei sume reprezentând pana la 2% din impozitul anual plătit pentru salariul persoanei respective.
*Suma care vă revine NU reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci este o parte a bugetului de stat care este direcționată, de către fiecare cetățean în parte, către sectorul neguvernamental.


CONTRACT DE SPONSORIZARE

Dacă  încheiați un contract de sponsorizare cu ARTIST LIBER, vă puteți deduce 20% din impozitul pe profit, datorat statului, în limita a 3% din cifra de afaceri (art. 31 alin. 4 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal)
 

*Acest contract poate fi adaptat particularităților fiecărui caz de sponsorizare/donație.


* Orice agent economic, care are profit, poate alege ca o parte din impozitul pe profit, datorat statului, să fie direcționat către un ONG. 
* Prevederile articolului 31, alin. 4 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, sunt aplicabile tuturor contribuabililor plătitori de impozite pe profit, indiferent de sursele din care aceştia realizează veniturile, din Romania sau din străinatate. 
* În urma folosirii sumei donate, puteți primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost utilizați şi a impactului pe care l-au avut în activitatea noastră. 

Contact:

tel. 0740.098.496
fax: 021.222.0135
e-mail: artistliber@yahoo.ro 

VĂ MULȚUMIM!


No comments:

Post a comment